Veel gestelde vragen

Na de aankoop van je product in de webshop, ontvang je binnen 5-7 dagen een pakketje thuis. Hiermee kun je de benodigdheden terugsturen in de bijgevoegde retourenvelop met label.  De verzendkosten hiervan zijn bij het sieraad inbegrepen. Mocht je hem aangetekend willen versturen, dan is dit op eigen kosten. 

 

De keuze is uit zilver, verguld goud en stainless steel. Zilver is een hoogwaardig materiaal in zijn puurste vorm. Bij verguld goud wordt een laagje goud aangebracht over het zilver (925). Dit laagje is kwetsbaar, maar met het juiste onderhoud heb je lang plezier van zowel zilver als verguld goud!

Stainless steel is een sterk materiaal en bovendien geschikt voor mensen met een nikkelallergie. Het krast en verkleurd vrijwel niet. Overigens is stainless steel duurzaam materiaal, want het is recyclebaar! 

Er is 5 ml nodig voor het vullen van een sieraad! Je krijgt na aankoop een pakketje thuis met daarin een 5ml buisje die je kunt vullen. Tevens zijn er buisjes voor eventueel babyhaar, stukje placenta of moedermelk van meerdere kinderen. Mocht je extra buisjes nodig zijn, vermeld dit dan bij je bestelling. Dan stuur ik een paar extra mee in de envelop!

Het verzenden van het pakketje, terugsturen en maken van het sieraad neemt tijd in beslag. In het sieraad komen meerdere lagen die droogtijd nodig hebben. Het totale proces zal circa 4- 6 weken duren. Ook afhankelijk van wanneer ik je envelop weer retour ontvang.

Ja, we hebben cadeaubonnen waarvan je zelf de waarde kunt bepalen. Mocht het niet mogelijk zijn met moedermelk, kun je er voor kiezen het sieraad te vullen met babyhaar of een stukje placenta!

Jazeker, mocht je in de buurt wonen dan ben je welkom om de sieraden te bekijken, passen en te vergelijken! Zo kun je weloverwogen een keuze maken in het sieraad dat bij je past. 

Bij de placenta gaat het om een heel klein stukje. Deze kun je in de envelop meesturen in een gripzakje. Het stukje van de placenta wordt gedroogd en als kleine deeltjes aangebracht in je sieraad. Op het bijgevoegde formulier kun je omschrijven in welk deel van je sieraad je deze deeltjes wil laten verwerken en of er nog toevoegingen bij komen. Je kunt dit prima combineren met moedermelk of gouden/zilveren vlokjes.

Jazeker! Dat wordt juist het meest gedaan, omdat deze niet meer bruikbaar is als voeding. Daarom juist geschikt voor het vullen van je sieraad!

Winkelwagen