Veel gestelde vragen

Na de aankoop van je product in de webshop, ontvang je binnen 5-7 dagen een pakketje thuis. Hiermee kun je de benodigdheden terugsturen in de bijgevoegde retourenvelop met label.  De verzendkosten hiervan zijn bij het sieraad inbegrepen. Mocht je hem aangetekend willen versturen, dan is dit op eigen kosten. 

Mocht je in de buurt wonen; dan wil ik gerust de benodigdheden ophalen!

De keuze is uit zilver, verguld goud en stainless steel. Zilver is een hoogwaardig materiaal in zijn puurste vorm. Bij verguld goud wordt een laagje goud aangebracht over het zilver (925). Dit laagje is kwetsbaar, maar met het juiste onderhoud heb je lang plezier van zowel zilver als verguld goud!

Stainless steel is een sterk materiaal en bovendien geschikt voor mensen met een nikkelallergie. Het krast en verkleurd vrijwel niet. Overigens is stainless steel duurzaam materiaal, want het is recyclebaar! 

Er is 5 ml nodig voor het vullen van een sieraad! Je krijgt na aankoop een pakketje thuis met daarin een 5ml buisje die je kunt vullen. Tevens zijn er buisjes voor eventueel babyhaar, stukje placenta of moedermelk van meerdere kinderen. 

Het verzenden van het pakketje, terugsturen en maken van het sieraad neemt tijd in beslag. In het sieraad worden meerdere lagen gegoten die droogtijd nodig hebben. Het totale proces zal circa 4- 6 weken duren.

Ja, we hebben cadeaubonnen waarvan je zelf de waarde kunt bepalen. Mocht het niet mogelijk zijn met moedermelk, kun je er voor kiezen het sieraad te vullen met babyhaar of een stukje placenta!

Jazeker, mocht je in de buurt wonen dan ben je welkom om de sieraden te bekijken, passen en te vergelijken! Zo kun je weloverwogen een keuze maken in het sieraad dat bij je past. 

Winkelwagen