ABOUT VIVELLIE

Als vrouw heb je geen idee hoeveel kracht je bezit; totdat je jouw kindje op de wereld brengt. Iedere bevalling is anders, maar ook de kennismaking met jouw kindje is uniek.

Kraamvrouw zijn is een periode waarin er emotioneel, fysiek en mentaal veel veranderd. Elke moeder beleeft deze weken op een eigen manier, ook is het geven van borstvoeding niet vanzelfsprekend. Je krijgt de ruimte om je kindje te leren kennen, maar ook om te investeren, keuzes te maken gebaseerd op gevoel en zoveel meer. Het is intens, ruw, een periode vol overgave en tegelijkertijd zo snel voorbij. Het is een periode om te koesteren.

Bij Vivellie zijn sieraden niet alleen gevuld met moedermelk, maar ook met de eerste babyharen, stukjes placenta of initialen.

Hoe bijzonder is het om je eigen herinnering vast te leggen in een sieraad? Een sieraad dat je bij je kunt dragen, een sieraad met een eigen verhaal.

ABOUT ME

Mijn naam is Vivian en samen met mijn man en zoon Senn woon ik in Ureterp.  Als moeder mocht ik ervaren hoe intens de kraamperiode kan zijn en dat een gezonde start niet vanzelfsprekend is. Juist omdat het geven van borstvoeding wel slaagde, wilde ik deze herinnering vast leggen in een sieraad. Hieruit kwam de drijfveer en de creatieve uitlaatklep om herinneringssieraden te maken. Het maken van deze sieraden is mijn manier om andere moeders te versterken door hun eigen reis vast te leggen met een tastbaar sieraad.  

Winkelwagen